Enda flere intime betroelser fra en på 40+

God morgen.

I dag kan du lese historien min i Åsane tidende.
Intime betroelser fra en på 40+

Og det er litt av hvert jeg skal betro deg,
som for eksempel mitt syn på pensjonisttilværelsen.

Så Her er vi, Gubben og jeg, i pensjonistalder.
Trykk på bildet og du kommer direkte til intime betroelser!


Den fantastiske illustrasjonen er så klart av Sigve Solberg!

Og jeg må si Gubben holder seg svært godt!

Ha en intim lørdag!

#åsanetidende #gjestekommentaren #intimebetroelser

13 kommentarer

dedicat

06.02.2016 kl.08:49

Smiler.. du overrasker igjen og igjen,, Jeg smugleste romantikk.. det innrømmer jeg. Og jeg er pensjonist, og har vært det i noen år. Og vi har vært på kafe både før og etter, og vi holder hender. Det første jeg gjorde var å begynne på universitet over to år. Så sa jeg ja til en jobb.. men tar det når det høver. Og nå har jeg fått prøveboka mi som jeg leser korrektur på.. så du gjør helt rett.. Gled deg til på bli pensjonist. Men for guds skyld.. slutt med å plage rævva av deg for å unngå det ;D

Min matgale verden

06.02.2016 kl.08:55

dedicat: Haha, den er grei. Og som jeg har sagt før, så er du mitt pensjonist-forbilde :) Jeg skal bli som deg jeg :) SÅ gøy med den boken din !

Vanja

06.02.2016 kl.09:48

Endelig noen som ser frem til det.. Alle skal jo være så flotte så lenge.. Helst jobbe til de er 70.

Jeg elsker å reise opp til fjellet. Lar sminke være sminke og nyter naturen.

Så elsker jeg å ta fly til Holland pyntet etter beste evne. Være by dame...

Men noe under skjorten, nei der går grensen. Tre ganger er nok.. Veldig glad for alle tre gangene og nå er det andres tur:)

Herlig og humoristisk innlegg.:) nyt helgen.:-)

Min matgale verden

06.02.2016 kl.11:54

Vanja: Da er vi ganske like, jeg og liker ensomheten usminket, og det å pynte seg ekstra og være verdensvant dame. ;) Takk, god helg til deg og:)

Hanne Beate

06.02.2016 kl.09:58

Hehe!👍 40+ er en alder hvor man godt kan få barn ( jeg var 42 år da jeg ble mamma), samtidig som man er nærmere pensjonsalderen enn 30+. Attpåtil føler man seg ikke så gammel som alderen skulle tilsi heller, så helt greit å se på ungdomsserier spør du meg.😊 Det er bra å være ung til sinns! Fint bilde av dere, men jeg savner det røde håret ditt, - tror ikke du kommer til å bli gråhåret noen gang, hihi.😊 Ha en fin dag!

Min matgale verden

06.02.2016 kl.11:55

Hanne Beate: Jepp, veldig fint å være ung til sinns :)

margarites

06.02.2016 kl.10:37

Helt herlig! Du er deg selv lik. Neste gang jeg vil vare sammen med babyer så får det være barnebarn - men det ser ut til å drøye lenge.... Netflix har jeg nesten ikke sett på, men vet at det er mye der jeg skulle ønske jeg tok meg tid til å se...

Nyt lørdagen :-)

Min matgale verden

06.02.2016 kl.11:55

margarites: Netflix kan være lit skummelt, så like greit å holde seg unna, hehe Takk :) God lørdag til deg og:)

cuskima

06.02.2016 kl.12:32

eg liker ikkje netflix,men har andre streaming versjoner som eg er like avhenging av så I get it...pensjonist gleder eg meg ikkje veldig til å bli.....dvs eg er delvis pensjonist i dag og så ufattelig spennende er det ikkje med persillekropp og ettervekst som trenger en alvorlig prat med i dag......

så lenge man har helse og godt humør og et sunt hodet så har man ikkje noe å frykte....rent borsett fra at eg egentlig bare har godt humor og sunt hodet så frykter eg ikkje så veldig mye.......unntatt å gå på date da -verden har forandret seg siden eg var yngre ....og eg føler meg jo ikkje i den gruppen som liker meg...samtidig er eg litt redd for at de på min alder skal sammenligne meg med sin ex...og da faller vi jo alltid igjennom med mindre exen var et hespetre HAHAHAHAHA og alt er bedre likssom..

Min matgale verden

07.02.2016 kl.09:28

cuskima: Hehe, ja ser den, skummelt å skulle gå på date igjen! Helse og humør gjør susen, da kan vi ta det meste:)

frodith

06.02.2016 kl.15:04

Leste denne i dag morges, men rakk ikke kommentere :-) Du er en dame i din beste alder :-) Både ungdommelig i hodet, med serier fra high school, og jammen ikke redd for å bli gammel en gang:-D Ikke så veldig hvertfall.. :-D hi-hi... Ha en strålende lørdag, jeg har vært på fotoshoot for grønn og lilla :-D Snakk om ungdommelig du... ;-)

Min matgale verden

07.02.2016 kl.09:29

frodith: Hihi, nei ikke så veldig gammel, for helt gamle blir vi aldri, sånn oppe i hodet vårt :)

cuskima

07.02.2016 kl.14:33

ja er litt skummelt..nesten som basehopping...hahaha :D

Skriv en ny kommentar

Min matgale verden

Min matgale verden

44, Bergen

En matblogg med salt og søtt, sunt og usunt, fest og hverdag. Kjersti heter jeg, teater-amatør og matentusiast med stor fantasi. Her finner du mat for en hver anledning, hverdagshistorier,og matfilmer. Livet er til for å nytes!! Kontakt meg gjerne på Kjerstisandnes@gmail.com Følg meg på instagram: kjerstisandnes Lik min side på FB: Min Matgale Verden

google.com, pub-0144216724607494, DIRECT, f08c47fec0942fa0

Kategorier

Arkiv

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
hits