Muffins/kake-røre til all verdens kaker! Holdbar i kjøleskap!

Her kommer oppskrift på en fantastisk kakerøre som kan oppbevares i kjøleskap flere dager.
Venter du gjester på fredag? Lag røren i dag, og muffins/kake på fredag!

Perfekt nå når rabarbraen er moden!!

Rabarbra og jordbærkake med verdens enkleste vaniljekrem i.

med denne røren har du muffins klar på 30 minutter!
Gjerne med smash-kuler, eller sjokolade i noen, og min favoritt, rabarbra, i noen.

Hr du bringebær i fryseren smaker også det nydelig, sammen med den superenkle vaniljekremen.

Oppskriften på røren får du her,
og verden enkleste vaniljekrem kommer i morgen!

Muffins/kake-røre til all verdens kaker.

200 g mykt smør
50 g solsikkeolje/rapsolje
250 g hvetemel
250 g melis
250 g egg
1 ts vaniljesukker
3/4 ts bakepulver

Rør smør og olje sammen, rør så i melis og rør hvitt. Sikt i hvetemel iblandet bakepulver og vaniljesukker.
Rør godt sammen, jeg bruker kjøkkenmaskin og k-kroken her.
Ha røren i en sprutepose og lukk igjen.
Klipp hull på tuten og lag all verdens kaker på et blunk!

Holdbar i kjøleskap minst 5 dager.Ta den gjerne ut en time før bruk, så er den enklere å sprute.

Stekes på 165* ca 20-30 minutter for muffins, 30-40 min for små kaker. 
Bruk kakenål, her stekes på lav temperatur som gir saftig resultat.

Her en liten form med bakepapir og strimler av røre.
Litt av den enkle vaniljekremen

Og et dryss av frosne jordbær i biter, samt rabarbra i biter som er rullet i brunt sukke og kanel.
165* ca 30-40 minutter
Gir en vidunderlig kake! 


Rabarbra ass!

Oppskriften på den enkle vaniljekremen kommer i morgen!

#kake #rabarbra #oppskrift #jordbær #muffinsrøre #kakerøre #enkel #kjøleskap #holdbar #saftig 

6 kommentarer

Hverdagslykker

20.05.2015 kl.15:29

Her var det mye godt! :-)

Min matgale verden

20.05.2015 kl.15:38

Hverdagslykker: Takk :)

frodith

20.05.2015 kl.17:45

Slags :-D

frodith

20.05.2015 kl.17:45

Slafs mener jeg :-D

Min matgale verden

20.05.2015 kl.18:00

frodith: Hehe, du er søt :)

Hanne Beate

09.11.2015 kl.12:07

Takk for oppskrift!😊 Disse har jeg lagd idag som muffins, med ett brett uten fyll, ett brett med bringebærsyltetøy og ett med sjokoladebiter. De ble ordentlig saftige og fine! Jeg har lagd muffins i mange år, men aldri tenkt på å ha røren i en plastpose e.l., men nå brukte jeg en 3 liters pose som jeg klipte hull i, og det gikk jo så mye lettere! Takk for tips!💕

Min matgale verden

12.11.2015 kl.07:46

Hanne Beate: Åh, så kjekt å høre :)

Skriv en ny kommentar

Min matgale verden

Min matgale verden

44, Bergen

En matblogg med salt og søtt, sunt og usunt, fest og hverdag. Kjersti heter jeg, teater-amatør og matentusiast med stor fantasi. Her finner du mat for en hver anledning, hverdagshistorier,og matfilmer. Livet er til for å nytes!! Kontakt meg gjerne på Kjerstisandnes@gmail.com Følg meg på instagram: kjerstisandnes Lik min side på FB: Min Matgale Verden

google.com, pub-0144216724607494, DIRECT, f08c47fec0942fa0

Kategorier

Arkiv

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
hits