Chili, ingefær og hvitløkspurè

Lag et glass og ha i kjøleskapet,
så har du enkelt tilgjengelig  gode smaker....

Og du sparer tid under matlagingen.

Inspirert av kokeboken Saritas India.
Jeg tilsatte chili. 

Chili, ingefær og hvitløkspurè

2 kinesiske hvitløk
2 røde chili
ca 150 g ingefær
ca 6 ss olivenolje

Skrell hvitløk, rens chili, skrell ingefær, skjær alt i biter.
Kjør alt i foodprocessor/stavmikser
Ha på glass og oppbevar i kjøleskap.
Holdbar i minst 2 uker i kjøleskap. 

Kan brukes i marinade, sauser, dressinger...mulighetene er uendelige.
Her snakker vi smak!
Mye smak!

Lørdag brukte jeg denne i marinade til kylling, i kebaben, og i rømmedressingen.

Kan altså brukes til det meste!

#Chili #hvitløk #ingefær #purè #oppskrift #pure  

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Min matgale verden

Min matgale verden

43, Bergen

En matblogg med salt og søtt, sunt og usunt, fest og hverdag. Kjersti heter jeg, teater-amatør og matentusiast med stor fantasi. Her finner du mat for en hver anledning, hverdagshistorier,og matfilmer. Livet er til for å nytes!! Kontakt meg gjerne på Kjerstisandnes@gmail.com Følg meg på instagram: kjerstisandnes Lik min side på FB: Min Matgale Verden

google.com, pub-0144216724607494, DIRECT, f08c47fec0942fa0

Kategorier

Arkiv

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
hits