Nutella-Brownie med peanøttsmør.

En skikkelig bombe av en Brownie,
med ekstra god smak.....

Kaken blir saftig og god...og er en av de kakene som faktisk blir BEDRE dagen derpå.....
Den var da seigere i konsistensen....noe jeg liker..



 

Oppskriften fant jeg hos : http://www.honeyandjam.com/

Nutella-Brownie med peanøttsmør.

2,5 dl hvetemel
1,5 dl bakekakao
1/2 ts bakepulver
1/4 ts salt
115 g smør
5 dl sukker (jepp, a lot!!)
2 ts vaniljeekstrakt
4 egg
1,25 dl nutella
1,25 dl peanøttsmør

Stekes på 175* i ca 30 minutter.

Rektangulær form, ca 9x13 , smurt/bakepapir

Bland mel, kakao, bakepulver og salt.
Smelt smøret rolig i en panne, ha i sukker og vaniljeekstrakt, rør det sammen.
Ta av varmen og ha i et og et egg mens du rører godt.
Sikt i det tørre.
Ha nutella og peanøttsmør i en liten skål og varm det ca 25 sek i micro så det blir mykt og rennende.
Bland i diegen. rør godt sammen og hell i form.
Stek, 175* ca 30 minutter, gjerne litt mindre om du bruker større form.

Avkjøl i formen, løft den forsiktig ut, om du bruker bakepapir, eller hvelv den på rist, fra den godt smurte formen.


Passer godt med litt is nå på sommeren...

Mmmmmm......

 #brownie #nutella #peanøttsmør #oppskrift

5 kommentarer

Fru Stussli

24.07.2014 kl.22:18

Satt en stund nå og lurte på om jeg burde åpne dette blogginnlegget. Nå angrer jeg.. De 10 kiloene jeg har lagt på meg de siste to årene kommer delvis av slike strålende bakeideer som jeg ikke kan motstå... Rundstykkene var nydelige og i dag har jeg lagret denne oppskriften.... :-D

Mulig jeg må finne tredemølla i kveld.

Ha en fortryllende kveld

Kamilla Haaland

24.07.2014 kl.22:26

så og hørtes sykt godt ut :)

ladyaugust

25.07.2014 kl.09:29

åååååååå nå ryker jeg på sjokkokake, jeg gidder ikke å være uten mer :DDD Mange sjokkokaker er bedre dagen derpå, OM det er noe igjen og det er jo ikke alltid. Jeg tror det må være mange uker siden jeg spiste sjokkokake nå. Den kaka der så bare himmelgod ut <3 sluuurpings og good klæm :D

fbtb

25.07.2014 kl.16:46

Nam dette ser veldig godt ut! Har lyst å prøve en gang :)

baking4baking

27.07.2014 kl.14:03

Kan de bakes uten peanøttsmør? Jeg er veldig allergisk...

Min matgale verden

27.07.2014 kl.16:38

baking4baking: Går sikkert helt fint. Bytt ut med mer nutella....event bare dropp det, eller erstatt med litt sjokolade....hvit sjokolade i biter...eller smeltet melkesjokolade.... :)

Skriv en ny kommentar

Min matgale verden

Min matgale verden

43, Bergen

En matblogg med salt og søtt, sunt og usunt, fest og hverdag. Kjersti heter jeg, teater-amatør og matentusiast med stor fantasi. Her finner du mat for en hver anledning, hverdagshistorier,og matfilmer. Livet er til for å nytes!! Kontakt meg gjerne på Kjerstisandnes@gmail.com Følg meg på instagram: kjerstisandnes Lik min side på FB: Min Matgale Verden

google.com, pub-0144216724607494, DIRECT, f08c47fec0942fa0

Kategorier

Arkiv

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
hits