Seige kransekake-stenger.

Jeg fant en kransekakeoppskrift som ga skikkelig seige kransekakestenger...

For gode seige kransekake-stenger er noe av det beste som finnes....

Kransekake og is.....mmmmmmm......

Oppskriften fant jeg hoshttp://tusen-ting.blogspot.no/

Seige kransekakestenger.

375 g malte manlder, med skall
375 g melis
1 ss hvetemel
2-3 eggehviter

Bland de malte mandlene med melis og hvetemel. Rr i eggehviter, til du har en masse som er litt mykere enn marsipan.
Legg deigen i kjleskap over natten.

Trill plser, i fingertykkelse. Stek dem p 200* 8-10 minutter til de fr en lett gylden farge.
Avkjl, og putt i fryseboks over natten.
Oppbevares s i tett kakeboks. (Kan ogs oppbevares i fryseboksen)

Skikkelig seige gode kransekake-stenger.

3 kommentarer

silje herigstad

29.12.2013 kl.18:33

mine kransekake stenger sprekker alltid nr de steker og flyter ut over, de blir seige men flate og litt spr rundt.

Har du noen tips til unng dette? Svigermor har hatt samme problem i alle r..

frodith

29.12.2013 kl.18:55

Hm... forsov du deg i dag tidlig...? Ikke jeg som bare har MISSET et morgeninnlegg?... blir jo rent bekymret nr du ikke har morgeninnlegg :-D Man kan jo nesten stille klokka etter de... M jo inn her jeg da :-) Mmmm,kransekake <3

Min matgale verden

29.12.2013 kl.19:07

silje herigstad: Mine ble ikke helt runde de heller, og noen fikk sm sprekker. Mulig det hjalp at deigen kom fra kjleskapet?? Men jeg vet dessverre ikke...

Skriv en ny kommentar

Min matgale verden

Min matgale verden

43, Bergen

En matblogg med salt og stt, sunt og usunt, fest og hverdag. Kjersti heter jeg, teater-amatr og matentusiast med stor fantasi. Her finner du mat for en hver anledning, hverdagshistorier,og matfilmer. Livet er til for nytes!! Kontakt meg gjerne p Kjerstisandnes@gmail.com Flg meg p instagram: kjerstisandnes Lik min side p FB: Min Matgale Verden

google.com, pub-0144216724607494, DIRECT, f08c47fec0942fa0

Kategorier

Arkiv

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
hits