Florlette Banan-Scones.

Scones er fort lage,
og har du en godt moden banan liggende,
fr sconesen en deilig smak...

Jeg spiste mine med bare smr.....
Gutta foretrakk dem med brunost eller syltety.

Men aat det var veldig godt,
det var vi enige om.

Banan-Scones
ca 4 stk

40 g smr, kaldt
2 dl hvetemel
3/4-1 ts bakepulver
1/4 ts natron
1/4 ts salt
1/2 stor/1 liten godt moden banan
2 ss yoghurt naturell

Kutt smret i sm terninger og smuldre det i melet, som er blandet med resten av det trre.
Sett kjlig 5-10 minutter.
Mos inn bananen, og rr inn yoghurten til deigen akkurat slipper.
Trykk deigen forsiktig ut p melet underlag,
stikk ut rundinger, og gjenta prosessen.

Sett i kjleskap og sl p ovnen. 240*
Stek i ca 10 minutter, men skru ovenen ned p 230* etter 5 minutter.
Avkjl p rist, nytes nystekte og litt lunkne.....
kan fryses og varmes i brdrister.

God frokost...

n kommentar

frodith

27.12.2013 kl.18:10

Hrtes veldig deilig ut :-)

Skriv en ny kommentar

Min matgale verden

Min matgale verden

43, Bergen

En matblogg med salt og stt, sunt og usunt, fest og hverdag. Kjersti heter jeg, teater-amatr og matentusiast med stor fantasi. Her finner du mat for en hver anledning, hverdagshistorier,og matfilmer. Livet er til for nytes!! Kontakt meg gjerne p Kjerstisandnes@gmail.com Flg meg p instagram: kjerstisandnes Lik min side p FB: Min Matgale Verden

google.com, pub-0144216724607494, DIRECT, f08c47fec0942fa0

Kategorier

Arkiv

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
hits