Cake-Pops av kaffekake og kaffelikør. Kaffe-Pops!

Avskjær fra kaffekaken ble til små søte cake-pops

Spritet opp med litt kaffelikør fra jul.....


Trukket i hvit sjokolade....og kjølt skikkelig ned!


Toppet med litt strøssel....

Cake-Pops av kaffekake og kaffelikør.

80 g kakeavskjær av kaffekake
1 ss hjemmelaget kaffelikør (eller annen kaffelikør) 

ca 60 g hvit sjokolade
en bitteliten bit delfiafett
strøssel
8 pinner/halve små sorte sugerør


Mos kaken i småbiter, bland inn likøren og jobb deigen godt sammen.
Dette gjøres best for hånd, med gullende rene hender!
Lag åtte kuler, hver på ca 11g
Smelt sjokoladen og den lille bit delfiafett i vannbad.

Dypp pinnene i den smeltede sjokoladen og stikk dem i kulene.
Sett dem i kjøleskap til sjokoladen stivner.
Hold dem så i pinnen og vend dem i sjokoladen til alt er dekket.
Dyppes i strøssel.
Sett kjølig til de stivner. (bruk en oasis/brødskalk/kopp med sukker for å få dem til å stå)

Server dem gjerne i en kaffekopp full av sukker (for at de skal stå!)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Min matgale verden

Min matgale verden

43, Bergen

En matblogg med salt og søtt, sunt og usunt, fest og hverdag. Kjersti heter jeg, teater-amatør og matentusiast med stor fantasi. Her finner du mat for en hver anledning, hverdagshistorier,og matfilmer. Livet er til for å nytes!! Kontakt meg gjerne på Kjerstisandnes@gmail.com Følg meg på instagram: kjerstisandnes Lik min side på FB: Min Matgale Verden

google.com, pub-0144216724607494, DIRECT, f08c47fec0942fa0

Kategorier

Arkiv

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
hits