Sur-søte grønnsaker med indisk ost. I høstens farger...

Gode, sterke smakfulle grønnsaker,
her servert med paneer, indisk ost som du enkelt lager selv.

Men dette kan du selvsagt og servere som tilbehør,
til litt godt kjøtt.....eller fisk...eller med noen saftige kyllingbryst kanskje??
Eller som en grønnsaksrett på tapas-bordet. 

Smakfullt og godt var det,
og oppskriften kommer igjen fra indiskvegetar.com 

Sursøte grønnsaker med indisk ost.

1 løk
olje til steking
4 små fedd hvtitløk
2 gulrøtter
2 mellomstore paprika
3 ss soyasaus
1 ss eddik (hvitvins)
1 ss søt chilisaus
1 ss tomatpurè
1/2 porsjon Paneer 

Skjær paneer i biter og ha over litt soya, sett i kjøleskap. (bruker du ikke paneer dropper du dette) 
Skjær grønnsakene i biter, løken i sirkler og hvitløken i småbiter
Surr løk og hvitløk myk i smør. Ha i grønnsakene og vend inn tomatpurèen.
Ha i soya, eddik og chili og la det småkoke til gulrøttene er passe møre.
Jeg liker grønnsakene litt sprø, og lot derfor ikke koke så lenge.
Ha i paneer mot slutten så den forsiktig blir varm og suger til seg av smakene. 


Server.

Smakte fortreffelig godt og sprøtt, også to dager etter,
oppvarmet fra kjøleskap! 

 

Stikkord:

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Min matgale verden

Min matgale verden

43, Bergen

En matblogg med salt og søtt, sunt og usunt, fest og hverdag. Kjersti heter jeg, teater-amatør og matentusiast med stor fantasi. Her finner du mat for en hver anledning, hverdagshistorier,og matfilmer. Livet er til for å nytes!! Kontakt meg gjerne på Kjerstisandnes@gmail.com Følg meg på instagram: kjerstisandnes Lik min side på FB: Min Matgale Verden

google.com, pub-0144216724607494, DIRECT, f08c47fec0942fa0

Kategorier

Arkiv

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
hits