Ferske frokostbrød stekt på stekepannen.

Hva gjør du en morgen det er tomt for frokost??
Jo,
du lager noen kjappe frokostscones og steker dem på stekepannen.

Ja, altså....du KAN gjøre det,
og hos meg ble de fornøyde.

Og det ble jeg og.
Småvarme scones til frokost er deilig!

Oppskriften fant jeg hos sotasaker.se
Har du ikke surmelk, bruk lett/h-melk med noen dråper eddik i.
(dette gjør at melken skiller seg litt, type  amerikansk buttermilk )

Frokostbrød i stekepannen. ca 4 stk

1 dl hvetemel
1 dl fint rugmel
1 ts bakepulver
1 klype salt
25 g smør
1 dl surmelk

Smuldre smøret i de tørre ingrediensene, gjerne for hånd,
trenger ikke store skålen her. Rør i surmelk til en klisset deig.
Varm en tørr stekepanne, middels varme.
Trykk deigen ned i pannen og bre den utover, to brød om gangen.

Stek dem på middels varme til de er brun-gylne, snu dem og stek like mye på andre siden.

La de steke til de er gjennomstekte, fint brune på hver side.
Avkjøl på rist.
 
Nytes nystekte!

God frokost!!

#oppskrift 

Stikkord:

Én kommentar

Iselin Renée

02.10.2013 kl.11:05

Det så godt ut, ble sulten :)

Skriv en ny kommentar

Min matgale verden

Min matgale verden

43, Bergen

En matblogg med salt og søtt, sunt og usunt, fest og hverdag. Kjersti heter jeg, teater-amatør og matentusiast med stor fantasi. Her finner du mat for en hver anledning, hverdagshistorier,og matfilmer. Livet er til for å nytes!! Kontakt meg gjerne på Kjerstisandnes@gmail.com Følg meg på instagram: kjerstisandnes Lik min side på FB: Min Matgale Verden

google.com, pub-0144216724607494, DIRECT, f08c47fec0942fa0

Kategorier

Arkiv

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
hits