Spekeskinke-Scampi.

En lekker liten tapasrett.

Enkel lage,
med en smakfull tomatdressing.

Spekeskinke-Scampi.

250 g scampi
1-2 pakker spekeskinke (jeg brukte strandaskinke, bruk gjerne serrano e.l.)
litt olje
2 mellomstore tomater
1 liten rdlk
10-12 kapers
1 ss sherryeddik
4 ss god olivenolje
(litt sitronskall og hakket persille, jeg droppet dette)

Skrell de tinte scampi, men la halen sitte p, trk godt av dem med trkepapir.
Rull hver reke i en bit skinke, Legg p bakepapir og smr med litt olje.
Stek p 160* ca 10 minutter.
Skall av tomatene (ha dem i kokende vann 30 sek, og s opp i iskaldt vann,
skrell av skallet, og fjern hinner og fr)
Finhakk tomatene, finhakk rdlk og kapers.
Bland alt.

Legg rekene i en skl med halen opp,
hell over dressingen og server. (eller server dem romtemperert)


Utrolig god smak!

Stikkord:

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Min matgale verden

Min matgale verden

43, Bergen

En matblogg med salt og stt, sunt og usunt, fest og hverdag. Kjersti heter jeg, teater-amatr og matentusiast med stor fantasi. Her finner du mat for en hver anledning, hverdagshistorier,og matfilmer. Livet er til for nytes!! Kontakt meg gjerne p Kjerstisandnes@gmail.com Flg meg p instagram: kjerstisandnes Lik min side p FB: Min Matgale Verden

google.com, pub-0144216724607494, DIRECT, f08c47fec0942fa0

Kategorier

Arkiv

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
hits