Luftige frokost-Scones med havre!

Har du litt ekstra tid en morgen,
s rrer du kjapt sammen scones til en luftig frokost...

Bruk en hjerteform, og vis familien hvor mye du setter pris p dem....
(Eller spis alle selv, fordi du fortjener det!)

Samtidig som du selv fr en god morgenopplevelse....
Er du av den morgentrtte typen??

S kan disse helt fint nytes om kvelden og.
Best nystekt......
Litt brie med ripsgel smaker fantastisk til.


Luftige frokost-Scones med havre. (ca 5-6 stk)

55 g iskaldt smr
1 dl sammalt havregryn (kjpt p helsekost, holli mlle, bruk gjerne havremel/sammalt mel e.l.)
1,5 dl hvetemel
1 ts bakepulver
1/4 ts natron
1/2 ts salt
1/2 ss sukker
1 dl kulturmelk

Smuldre kaldt smr med alt det trre.
Bland i kald kulturmelk til deigen akkurat samler seg.
Den kan vre litt klisset,
bruk litt mel og legg den p melet bakebord, trykk forsiktig utover,
deigen skal vre tykk, 1,5-2 cm. Stikk ut hjerter/rundinger .

Legg p bakepapirkledd plate.
Har du tid s avkjl dem litt i kjleskap fr steking.

Stek dem p 220* ca 10 minutter
Avkjl p rist,
nytes lunkne....

God frokost!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Min matgale verden

Min matgale verden

44, Bergen

En matblogg med salt og stt, sunt og usunt, fest og hverdag. Kjersti heter jeg, teater-amatr og matentusiast med stor fantasi. Her finner du mat for en hver anledning, hverdagshistorier,og matfilmer. Livet er til for nytes!! Kontakt meg gjerne p Kjerstisandnes@gmail.com Flg meg p instagram: kjerstisandnes Lik min side p FB: Min Matgale Verden

google.com, pub-0144216724607494, DIRECT, f08c47fec0942fa0

Kategorier

Arkiv

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
hits