Torsk og RekeCurry.
En knallgod fiskerett som gikk rett hjem i Bakkely!
Torsk og reker i god karri....med ost på toppen...
Smaskens fiskerett!!
Oppskriften fant jeg hos dinmat.no
Torsk og RekeCurry.
500 g torsk
500 g reker (selvpillede..)
1 ts salt
2 hvitløksbåter
2 ts karri
2 ss tomatpurè
2 dl fløte
2 dl melk
2 dl revet ost, gjerne godt lagret ost.
Legg torsken (delt i biter, fri for ben) i en smurt ildfast form, strø på salt,
strø over reker. Bland revet hvitløk, karri, tomatpurè, fløte og melk og hell over.
(Her valgte jeg å frese tomatpurè og karri på pannen først,
for å få frem smaken i karrien, og for å brenne av tomatpureen for bedre smak.)
Strø over revet ost og stek på 225* ca 20 minutter.
Server med ris og grønnsaker, vi brukte brokkoli.
Neida,
det SER ikke så fantastisk ut!
Men smaken er fantastisk god!!
Bare prøv!