Torsk og RekeCurry.

En knallgod fiskerett som gikk rett hjem i Bakkely!

Torsk og reker i god karri....med ost p toppen...
Smaskens fiskerett!!

Oppskriften fant jeg hos dinmat.no

Torsk og RekeCurry.

500 g torsk
500 g reker (selvpillede..)
1 ts salt
2 hvitlksbter
2 ts karri
2 ss tomatpur
2 dl flte
2 dl melk
2 dl revet ost, gjerne godt lagret ost.

Legg torsken (delt i biter, fri for ben) i en smurt ildfast form, str p salt,
str over reker. Bland revet hvitlk, karri, tomatpur, flte og melk og hell over.
(Her valgte jeg frese tomatpur og karri p pannen frst,
for f frem smaken i karrien, og for brenne av tomatpureen for bedre smak.)

Str over revet ost og stek p 225* ca 20 minutter.
Server med ris og grnnsaker, vi brukte brokkoli.

Neida,
det SER ikke s fantastisk ut!
Men smakener fantastisk god!!

Bare prv!

Stikkord:

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Min matgale verden

Min matgale verden

43, Bergen

En matblogg med salt og stt, sunt og usunt, fest og hverdag. Kjersti heter jeg, teater-amatr og matentusiast med stor fantasi. Her finner du mat for en hver anledning, hverdagshistorier,og matfilmer. Livet er til for nytes!! Kontakt meg gjerne p Kjerstisandnes@gmail.com Flg meg p instagram: kjerstisandnes Lik min side p FB: Min Matgale Verden

google.com, pub-0144216724607494, DIRECT, f08c47fec0942fa0

Kategorier

Arkiv

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
hits