Torsk og RekeCurry.

En knallgod fiskerett som gikk rett hjem i Bakkely!

Torsk og reker i god karri....med ost på toppen...
Smaskens fiskerett!!

Oppskriften fant jeg hos dinmat.no

Torsk og RekeCurry.

500 g torsk
500 g reker (selvpillede..)
1 ts salt
2 hvitløksbåter
2 ts karri
2 ss tomatpurè
2 dl fløte
2 dl melk
2 dl revet ost, gjerne godt lagret ost. 

Legg torsken (delt i biter, fri for ben) i en smurt ildfast form, strø på salt,
strø over reker. Bland revet hvitløk, karri, tomatpurè, fløte og melk og hell over. 
(Her valgte jeg å frese tomatpurè og karri på pannen først,
for å få frem smaken i karrien, og for å brenne av  tomatpureen for bedre smak.) 

Strø over revet ost og stek på 225* ca 20 minutter.
Server med ris og grønnsaker, vi brukte brokkoli.

Neida,
det SER ikke så fantastisk ut!
Men smaken er fantastisk god!!

Bare prøv!

Stikkord:

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Min matgale verden

Min matgale verden

43, Bergen

En matblogg med salt og søtt, sunt og usunt, fest og hverdag. Kjersti heter jeg, teater-amatør og matentusiast med stor fantasi. Her finner du mat for en hver anledning, hverdagshistorier,og matfilmer. Livet er til for å nytes!! Kontakt meg gjerne på Kjerstisandnes@gmail.com Følg meg på instagram: kjerstisandnes Lik min side på FB: Min Matgale Verden

google.com, pub-0144216724607494, DIRECT, f08c47fec0942fa0

Kategorier

Arkiv

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
hits