Solbærsaft til høstens sauser....

Har du smakt solbærsaus??

Ikke jeg heller,
men jeg har smakt solbærgelè til storfekjøtt med brun saus.....og DET smakte det!
Derfor har jeg laget solbærsaft uten sukker til å ha i sauser og gryteretter. 

For solbær passer så godt på en middagstallerken.
Og jeg skal definitivt lage solbærsauser utover høsten... 



Kok opp ca 200 g solbær og 0,25 dl vann.
La småkoke under lokk til bærene mister fargen. (20-30 minutter)

Sil gjennom et vått klede, vent til saften er litt avkjølt og hell på isterningsposer.
Frys,
og du kan ta opp ønsket mengde når det passer deg.
Bra å ha på frys!! 

5 kommentarer

solkro

22.08.2013 kl.18:18

Og der var du med oppskrift på Solbær saus :) Smakte det i Polen og det falt i smak :)

Goe knib<3<3

Mariann Sæther Tokle

22.08.2013 kl.18:20

Jeg leste feil, jeg leste solbærsaus til høstens sauer, jeg tenkte åh ja, skal sauene ha solbær,hihi Jeg er ikke noe glad i solbær så denne gangen blir det ikke vann i munnen:)

Min matgale verden

22.08.2013 kl.18:33

solkro: Ble inspirert ja;)

Min matgale verden

22.08.2013 kl.18:33

Mariann Sæther Tokle: Ha ha, nei sauene får seile i sin egen sjø;)

Mariann Sæther Tokle

22.08.2013 kl.18:46

:)

Skriv en ny kommentar

Min matgale verden

Min matgale verden

43, Bergen

En matblogg med salt og søtt, sunt og usunt, fest og hverdag. Kjersti heter jeg, teater-amatør og matentusiast med stor fantasi. Her finner du mat for en hver anledning, hverdagshistorier,og matfilmer. Livet er til for å nytes!! Kontakt meg gjerne på Kjerstisandnes@gmail.com Følg meg på instagram: kjerstisandnes Lik min side på FB: Min Matgale Verden

google.com, pub-0144216724607494, DIRECT, f08c47fec0942fa0

Kategorier

Arkiv

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
hits