Hjemmelaget musli med chia-og hempfrø.

En sprø og deilig musli,
som passer godt sammen med naturell yoghurt.

Muslien er søtet med god honning,
og tilsatt litt olje for å få den sprø og god.

Deilig start på dagen med hjemmelaget musli!
Og chiafrøene er virkelig ultrasunne, men har du ikke chiafrø, så lag uten,
eller putt i litt solsikkekjerner,, gresskarkjerner eller linfrø...bruk det du har! 

Hjemmelaget musli med chia- og hempfrø.

2 dl store havregryn
1 dl små havregryn
1/2 dl chiafrø
1/2 dl avskallede hempfrø
1/4 ts salt
2 ss god honning (min er kjøpt  på Kreta)
1 ts sitronolje(olivenolje med sitronsmak) 
1 ts olivenolje  
(eller 1 ss olivenolje)

Bland alt det tørre, ha i honning og jobb den godt inn så alle frø og gryn får ta del i søtsakene 
Ha så på olje og bland også denne godt inn.
Bre utover bakepapir, stek på 175* ca 20 minutter.
Pass godt på så det ikke blir brent!

Avkjøl, og oppbevar i lufttett boks/glass 

Deilig sprø frokostblanding!
Nyt morgensunden! 

Stikkord:

2 kommentarer

frodith

15.08.2013 kl.19:15

Du klarer innimellom å få selv sagmugg til å se deilig ut SNUPPS :-)

Min matgale verden

16.08.2013 kl.07:13

frodith: Takk:) Det var en fin kommentar:)

Skriv en ny kommentar

Min matgale verden

Min matgale verden

43, Bergen

En matblogg med salt og søtt, sunt og usunt, fest og hverdag. Kjersti heter jeg, teater-amatør og matentusiast med stor fantasi. Her finner du mat for en hver anledning, hverdagshistorier,og matfilmer. Livet er til for å nytes!! Kontakt meg gjerne på Kjerstisandnes@gmail.com Følg meg på instagram: kjerstisandnes Lik min side på FB: Min Matgale Verden

google.com, pub-0144216724607494, DIRECT, f08c47fec0942fa0

Kategorier

Arkiv

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
hits