Rabarbra, Rabarbra, Rabarbra. Små smuldrepaier med rabarbra. Ferdig på et blunk!

Så fort å lage,
så vanvittig god å spise,
og så vårlig at det nesten ikke går an!! 
 
På tide å sjekke rabarbraplantene,
i Bergen er de i godt driv:)

Smuldrepai med rabarbra som kiler i munnviken,
toppet med creme fraihe iblandet litt kanel.

Rabarbrapaien kan nytes utendørs,
med løvetann i blomst....

Oppskriften på denne enkle herligheten finner du HER

I dag brukte jeg lysebrunt sukker, (i oppskriften skal det være brunt)
Funker like godt begge deler. 

Jeg brukte, i mangel på annet,
creme fraiche iblandet litt kanel som tilbehør,
og det smakte nydelig til.

Ellers kan jeg anbefale hjemmelageet vaniljeis, vaniljesaus eller yoghurt (Gjerne med litt kanel i) 

Så enkelt at du bare MÅ prøve...

Gjør det!!
 

Stikkord:

3 kommentarer

frodith

21.05.2013 kl.21:11

Her kiler det over hele meg bare jeg hører ordet rabarbra :-D

Min matgale verden

22.05.2013 kl.06:32

frodith: Ja ikke sant! :)

06.06.2013 kl.18:33

Helt nydelig!

Skriv en ny kommentar

Min matgale verden

Min matgale verden

43, Bergen

En matblogg med salt og søtt, sunt og usunt, fest og hverdag. Kjersti heter jeg, teater-amatør og matentusiast med stor fantasi. Her finner du mat for en hver anledning, hverdagshistorier,og matfilmer. Livet er til for å nytes!! Kontakt meg gjerne på Kjerstisandnes@gmail.com Følg meg på instagram: kjerstisandnes Lik min side på FB: Min Matgale Verden

google.com, pub-0144216724607494, DIRECT, f08c47fec0942fa0

Kategorier

Arkiv

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
hits