Lureboller! Skillingsboller........

Skillingsboller er bare fantastisk godt!
Og vet du at en kan lure oppi 1 dl malt grovt mel,
uten at noen merker det??

Man kunne nemlig ikke SE at her var grovt mel innblandet...

For bollene ble skikkelig gode...

Og s lenge ingen merker noe,
s er vel ingen skade skjedd??
Annet enn at bollene ble LITT sunnere?

Skillingsboller med fibramel

1/2 pk gjr
2 dl lunken melk
30 g smletet smr
1/2 ts salt
1/2 ts kardemomme
en klype salt
1 dl fibra fullkorsnsmel
1/2 dl sukker
Ca 5,5 dl hvetemel

Sukker, kanel og smeltet smr til fyll.
Perlesukker og litt smeltet smr til dekor

Ha alt i kjkkenmaskinen og la deigen g minst 5 minutter.

Hev deigen ca 30-60 minutter, tildekket.
Kjevle s deigen til et rektangel, pensle med smr,
dryss med kanel og sukker. Rull sammen til en plse. Skjr i biter.

Etterhev 40 minutter under plastdekke.

Sprut med litt vann og dryss p perlesukker.
Stek p 225* ca 8-10 minutter.

Avkjl p rist.

Nyt......
For skillingsboller er bare S godt!!

God fredag.

Stikkord:

2 kommentarer

vilblifrisk

03.05.2013 kl.20:49

MMm. Det s fantastisk godt ut! Absolutt ikke noe galt i lure litt sunnhet oppi bollene=D

Min matgale verden

03.05.2013 kl.20:58

vilblifrisk: Akkurat:) Takk:)

Skriv en ny kommentar

Min matgale verden

Min matgale verden

43, Bergen

En matblogg med salt og stt, sunt og usunt, fest og hverdag. Kjersti heter jeg, teater-amatr og matentusiast med stor fantasi. Her finner du mat for en hver anledning, hverdagshistorier,og matfilmer. Livet er til for nytes!! Kontakt meg gjerne p Kjerstisandnes@gmail.com Flg meg p instagram: kjerstisandnes Lik min side p FB: Min Matgale Verden

google.com, pub-0144216724607494, DIRECT, f08c47fec0942fa0

Kategorier

Arkiv

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
hits