Frokost! Graham-Scones.

Enda en frokost-fristelse.
Scones er superkjapp lage,
og med brunost eller syltety, en nytelse p frokostbordet.

Graham-scones med hjemmelaget appelsinmarmelade.

Disse lager du kjapt om morgenen,
og de smaker best nystekt.

God frokost!

Oppskriften fant jeg i Maison Mat og Vin.

Graham scones.

200 g hvetemel
50 g sammalt hvete grov
1,5 ts bakepulver
2 ts sukker
1 ts grovt salt
75 g smr
1,5 dl melk
egg til pensling

Ha det trre i bakebollen,
legg i kaldt smr i sm biter,
smuldre smret i melblandingen.
Ha i melk til deigen samler seg.

Kjevle ut til ca 2 cm tykkelse

Stikk ut rundinger,
legg p bakepapir.

Oppbevares kaldt til de skal stekes.
(De har bare godt av 5 min i kjleskap)

Pensle dem med pisket egg.

Stek p 200* ca 15 minutter, til de er gyldne og fine.
Avkjl p rist, nytes nystekt og lunken.

Sndagsfrokost med god tid.....

Stikkord:

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Min matgale verden

Min matgale verden

43, Bergen

En matblogg med salt og stt, sunt og usunt, fest og hverdag. Kjersti heter jeg, teater-amatr og matentusiast med stor fantasi. Her finner du mat for en hver anledning, hverdagshistorier,og matfilmer. Livet er til for nytes!! Kontakt meg gjerne p Kjerstisandnes@gmail.com Flg meg p instagram: kjerstisandnes Lik min side p FB: Min Matgale Verden

google.com, pub-0144216724607494, DIRECT, f08c47fec0942fa0

Kategorier

Arkiv

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
hits