God frokost! Egg og bacon - alt-i-ett.

Det er fredag,
hva med planlegge en god frokost i helgen?

Egg og bacon - alt-i-ett !

Sammen med en grnn spinat-smoothie har du et fullverdig mltid.

Denne oppskriften fikk jeg fra Maison Mat & Vin

Egg og Baconfrokost.
6 personer

200 g bacon i biter
8 egg
2 dl melk
litt salt
nykvernet pepper
6-7 skiver formloff, delt diagonalt
Olje til pensling

Stek bacon, pisk egg, melk, salt og pepper


Finn frem ildfaste porsjonsformer, smr dem, gjerne med resten av baconfettet.
Bland halvparten av det stekte bacon i eggerren.
Fordel loffbitene i formene.
Hell eggerre i sklene,(6 stk)str over resten av baconet.
Smr tuppene p loffen som stikker opp med olje.

Stek formene i varm ovn, 180* 15-18 minutter, til eggestanden har stivnet.
(Mine stekte minst i 25 minutter)

Server!

Veldig enkel, og veldig god frokost!

God helg!!

2 kommentarer

traust

05.04.2013 kl.18:53

Nam - n ble jeg sren meg sulten (igjen) jeg........... :-)

Min matgale verden

06.04.2013 kl.09:53

traust: Fort gjort ja:)

Skriv en ny kommentar

Min matgale verden

Min matgale verden

43, Bergen

En matblogg med salt og stt, sunt og usunt, fest og hverdag. Kjersti heter jeg, teater-amatr og matentusiast med stor fantasi. Her finner du mat for en hver anledning, hverdagshistorier,og matfilmer. Livet er til for nytes!! Kontakt meg gjerne p Kjerstisandnes@gmail.com Flg meg p instagram: kjerstisandnes Lik min side p FB: Min Matgale Verden

google.com, pub-0144216724607494, DIRECT, f08c47fec0942fa0

Kategorier

Arkiv

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
hits