Den aller enkleste frokostblandingen!
En "barnevennlig", men utrolig god, frokostblanding med få ingredienser.
Fantastisk god smak!!
Havregryn søtet med mild honning, med litt salt smak fra ekte smør....
sammen med den deilige smak og duft av kanel...
Blandingen oppbevares på krukke med lokk.
Fin dekor på kjøkkenbenken!
Takk for idèen Maria!!
Den aller enkleste frokostblandingen.
8 dl lettkokte havregryn
50 g smør
8-10 striper agavesirup (En stripe på langs av bakebrett)
Noen dryss kanel.
Stekes 200* ca 10-15 minutter
Legg havregryn utover et bakebrett.
Legg på klatter med smør, sprut over sirup i lange striper fint fordelt.
Stek 10-15 minutter.
Vend om på grynene ved halvgått tid, de ytterste grynene blir brun først.
Når grynene er ferdig stekt tar du platen ut,
og drysser på kanel.
Bland sammen og la grynene avkjøle.
Oppbevares på krukke med tett lokk.
Her kan du såklart supplere med andre typer gryn, nøtter, korn o.l.
Rosiner smaker godt til, men pass på at de ikke blir svidd.
Kan gjerne bare steke med de siste 5 minutter.
Smaker nydelig med kald melk!
God frokost!
Tanja
02.02.2013 kl.17:08
ladyaugust
03.02.2013 kl.00:02