Søt, ristet, havregrynskrønsj til yoghurten.

Jeg elsker den tyrkiske yoghurten,
når jeg ikke er i humør til å lage min egen...
Se oppskrift på hjemmelaget yoghurt HER
Og til naturell yoghurt må havregrynene gjerne være litt søte.....og litt "krønsji"

Et glass med Havregrynskrønsj er flott dekorasjon på kjøkkenbenken!

Men det varer ikke lenge før det er tomt.....

Hjemmelaget havregrynskrønsj.

 5 dl havregryn
5 ts brunt sukker
5 ts agavesirup (helsekost)
5 ts olje (raps)

Stek 8-10 min på 200*
 
Varm sukkeret og agavesirupen i micro-ovn til sukkeret omtrent er smeltet
Bland sammen med olje, det blander seg ikke med det gjør ikke noe.
Ha blandingen i havregryn og "masser" massen inn i grynene.
 
Spre massen utover et bakebrett, og stek på 200* i ca 8-10 minutter.
Pass på, det blir fort brunt i kantente. Du kan og ta ut etter noen minutter og røre om på grynene,
for å få en jevnere farge.
La grynene avkjøle på platen, brekk i biter (de detter lett fra hverandre)
Og ha på glass.

Eller en tett boks.
Oppbevares på kjøkkenbenken.

Knallgodt til naturell yoghurt!!

4 kommentarer

Kjerstismåttogstort

29.08.2012 kl.22:17

Så godt ut :) stilig blogg!!!

Min matgale verden

31.08.2012 kl.20:12

Kjerstismåttogstort: Takk:)

K

30.10.2013 kl.19:48

Holder på å prøve det ut nå😀 gleder meg til å se resultatet. Fin blogg😀

Min matgale verden

30.10.2013 kl.22:13

K: Takk:) Håper det smaker:)

Skriv en ny kommentar

Min matgale verden

Min matgale verden

43, Bergen

En matblogg med salt og søtt, sunt og usunt, fest og hverdag. Kjersti heter jeg, teater-amatør og matentusiast med stor fantasi. Her finner du mat for en hver anledning, hverdagshistorier,og matfilmer. Livet er til for å nytes!! Kontakt meg gjerne på Kjerstisandnes@gmail.com Følg meg på instagram: kjerstisandnes Lik min side på FB: Min Matgale Verden

google.com, pub-0144216724607494, DIRECT, f08c47fec0942fa0

Kategorier

Arkiv

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
hits