Ruccolasalat fra egen hage....eller fra egen balje...

Hva med s noen rader,
eller,
ikke akkurat rader,
mer litt snn tilfeldig sdde fr i en gammel sinkbalje,
eller i en potte,
eller i hva du mtte ha!
(bare husk stikke hull i bunnen s de ikke drukner...)

Og vips kan du knipe av noen blader og legge p frokostskiven...
Bruke i salaten til middag,
Eller bare knaske litt p snn i forbifarten...

Ruccolaen vokser fort,
og p et par uker kan du begynne hste....
Det er alts ikke for sent enda!
Jeg har planer om hste all salaten fr jeg reiser,
og plante nye fr som forhpentligvis er nesten "moden" nr jeg kommer tilbake.

Snn at jeg fortsatt kan nyte en god surdeigsbrdskive med rekesalat, skinke og ruccolasalat en tidlig morgen.

Og har du en gammel sinkbalje etter din mormor,
som bare str i kjelleren og samler stv,
s finn en syl og smell igjennom noen hull i bunnen,
vips har du verdens kuleste "potte"

Som bringer frem de lekreste grnnsaker.
Det er koselig dyrke sin egen mat,
bare prv!

n kommentar

solkro

16.07.2012 kl.19:40

Flott ide:)

Goe knib<3

Skriv en ny kommentar

Min matgale verden

Min matgale verden

43, Bergen

En matblogg med salt og stt, sunt og usunt, fest og hverdag. Kjersti heter jeg, teater-amatr og matentusiast med stor fantasi. Her finner du mat for en hver anledning, hverdagshistorier,og matfilmer. Livet er til for nytes!! Kontakt meg gjerne p Kjerstisandnes@gmail.com Flg meg p instagram: kjerstisandnes Lik min side p FB: Min Matgale Verden

google.com, pub-0144216724607494, DIRECT, f08c47fec0942fa0

Kategorier

Arkiv

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
hits